Ontdek mijn lezingen

Naast training en advies geven ben ik ook gepassioneerd door het gesproken woord.

Ben je op zoek naar een leerrijke en entertainende keynote rond leiderschap, communicatie of productiviteit... neem dan contact op via onderstaande knop.


Leiders van de smartphone generatie

Thema: Leiderschap

Als we kijken naar de evolutie en het gebruik van de smartphone, dan kunnen we hier belangrijke lessen uit trekken met betrekking tot authentiek leiderschap en communicatie. In deze lezing wordt de smartphone als metafoor gebruikt om drie cruciale kwaliteiten van leiders aan te kaarten. Ben je ook een échte leider van de smartphone generatie?

Gerelateerd:

Artikel - De paradox van Social Media

Durf te spreken

Thema: Spreken in het openbaar / presenteren

De kans dat je jezelf ooit moet voorstellen voor andere mensen is vrij groot. En dat doe je best op zo'n manier dat je gesprekspartner je op een positieve manier onthoudt.

Tijdens deze interactieve keynote leer je spreken vanuit je comfortzone. Daarnaast krijg je tips om je kernboodschap op een krachtige manier over te brengen.

Op zoek naar je quality time

Thema: Quality time

Druk druk druk! Het klinkt iedereen bekend in de oren. Laten we daarom even stilstaan bij wat er belangrijk is voor jou... waar jij energie van krijgt!

Tijdens deze workshop neem je het heft weer in handen. We nemen concrete stappen om jouw prioriteiten opnieuw de nodige aandacht en tijd te geven... met meer quality time als gevolg!

Inbox zero

Thema: E-mail management

E-mails zijn niet meer weg te denken als communicatiemiddel. En toch is het een enorme tijdrover als het niet correct gebruikt wordt.

Tijdens deze sessie ontdekken we de kracht van Inbox Zero, dankzij het efficiënt 'verwerken' van alle binnenkomende e-mails.

De sessie confronteert je met de werkelijkheid. Daarnaast biedt het je middelen om de controle terug te krijgen en te behouden. Je inbox wordt weer aangenaam nuttig.

Ik e-mail dus ik ben

Thema: E-mail management

Ik e-mail dus ik ben... zelf verantwoordelijk voor de hoeveelheid e-mails die ik krijg!

Het is overduidelijk, er worden teveel mails verstuurd. Dit resulteert vaak in een onoverzichtelijke inbox waarin belangrijke boodschappen verloren gaan.

En toch... de hoeveelheid mails die je krijgt heb je in grote mate zelf in de hand. Door te zondigen tegen de meest elementaire basisregels verhoog je de inefficiëntie in jouw communicatie.

Tijdens deze interactieve sessie overlopen we de 7 hoofdzonden van e-mail management. Het resultaat: relevantere en minder e-mails!

Lid van Professional Speakers Association - Belgium