Ontdek mijn lezingen

Naast training en advies geven ben ik ook gepassioneerd door het gesproken woord.

Ben je op zoek naar een leerrijke en entertainende keynote rond leiderschap, communicatie of productiviteit... neem dan contact op via onderstaande knop.


Lid van Professional Speakers Association - Belgium & B2Speak

Leiders van de smartphone generatie

Thema: Leiderschap

Als we kijken naar de evolutie en het gebruik van de smartphone, dan kunnen we hier belangrijke lessen uit trekken met betrekking tot authentiek leiderschap en communicatie. In deze lezing wordt de smartphone als metafoor gebruikt om drie cruciale kwaliteiten van leiders aan te kaarten. Ben je ook een échte leider van de smartphone generatie?

Excellent Spreken

Thema: Spreken in het openbaar / presenteren

Wil je leren hoe je alle ogen op jou gericht krijgt? Hoe bouw je je inhoud om tot een logisch verhaal dat blijft hangen bij de toehoorders? Wat maakt het succes van een presentatie?

Deze interactieve lezing geeft je handvatten om met gemak je volgende presentatie voor te bereiden. Diezelfde handvaten werden ook gebruikt om deze lezing tot stand te brengen, waarbij ik de opbouw op zeer concrete wijze uit de doeken zal doen.

Durf te spreken

Thema: Spreken in het openbaar / presenteren

De kans dat je jezelf ooit moet voorstellen voor andere mensen is vrij groot. En dat doe je best op zo'n manier dat je gesprekspartner je op een positieve manier onthoudt.

Tijdens deze interactieve keynote leer je spreken vanuit je comfortzone. Daarnaast krijg je tips om je kernboodschap op een krachtige manier over te brengen.

Op zoek naar je quality time

Thema: Quality time

Druk druk druk! Het klinkt iedereen bekend in de oren. Laten we daarom even stilstaan bij wat er belangrijk is voor jou... waar jij energie van krijgt!

Tijdens deze workshop neem je het heft weer in handen. We nemen concrete stappen om jouw prioriteiten opnieuw de nodige aandacht en tijd te geven... met meer quality time als gevolg!

Ik e-mail, dus ik ben

Thema: E-mail management

Gebrek aan e-mail management kost handenvol tijd en geld.

En inderdaad, als we niet opletten zorgt e-mail communicatie voor een zeer reactieve, onvolledige en inefficiënte vorm van samenwerking.

Deze lezing verklaart de oorsprong van ons instinctief gedrag met betrekking tot e-mail. Daarnaast biedt de sessie handvaten om deze communicatie terug op een rationele en efficiënte manier aan te pakken.

Het resultaat: relevantere e-mails en controle over je inbox!

Inbox zero

Thema: E-mail management

E-mails zijn niet meer weg te denken als communicatiemiddel. En toch is het een enorme tijdrover als het niet correct gebruikt wordt.

Tijdens deze sessie ontdekken we de kracht van Inbox Zero, dankzij het efficiënt 'verwerken' van alle binnenkomende e-mails.

De sessie confronteert je met de werkelijkheid. Daarnaast biedt het je middelen om de controle terug te krijgen en te behouden. Je inbox wordt weer aangenaam nuttig.