Training & keynotes

"Ik investeer graag in het menselijk potentieel: 

jou helpen het beste uit jezelf te halen..."

Ik adviseer met plezier mensen die worstelen met focus en het beheren van hun prioriteiten. Als spreker adviseer ik ook (nieuwe) sprekers om hun boodschap met vertrouwen en impact te brengen.

Mijn doel is om mijn ervaringen te delen zodat anderen kunnen groeien.

Unlock Your Potential

Dit is het basisprincipe waarrond we samen een ruimte binnenstappen. Een training of coaching moet vooral interactief en hands-on zijn, zodat je er onmiddellijk mee aan de slag kan. Jouw input is primordiaal om verder te evolueren en je competenties aan te scherpen.

Mijn passie voor persoonlijke groei is vervat in de slogan 'Unlock your Potential'. Hierbij kan ik putten uit 25 jaar ervaring in het leiden en coachen van mensen en projecten. 

Ik spreek vloeiend Nederlands, Frans en Engels. Mijn hobbies - naast mijn gezin - zijn spreken in het openbaar, opleidingen, lezen, persoonlijke ontwikkeling en bordspelen. Binnen het verenigingsleven ben ik eveneens bestuurslid van de Professional Speakers Association Belgium (PSA Belgium), dewelke een erkend lid is van de internationale Global Speakers Federation.

Interesse om kennis te maken en vrijblijvend af te toetsen wat we voor elkaar kunnen betekenen? Neem contact op via het contactformulier.

Steven Vandenabeele